Avdeling Byåsen i samarbeid med Byåsen Breddefotball

Rosenborg Ballklub står i regi av et etter skoletid-tilbud på Byåsen for 3-7. klassinger. Tilbudet går fra 13:30-16:30 og man velger selv hvor mange dager man ønsker å være med. Tilbudet koster 145 kroner per dag, dvs. 580 kroner i måneden for én dag i uka. Ønskes transport (taxi) kommer dette i tillegg. Man kan melde seg på og av hele året.

Vi trener hele året på Dalgård Arena på Byåsen, som også har undervarme.

På Byåsen har vi åpent mandager, onsdager og torsdager.

Alle barn som har tilhørighet til Byåsen-området kan melde seg på. Alle tiltak i regi RBK er holdningsskapende, og vi ønsker at alle barn som deltar hos oss skal bli sett, og ha det trygt og godt.

Avdelingsleder på Byåsen er Erik Selnæs, som er utdannet adjunkt, har bred trenererfaring og UEFA B-lisenskurs. Han trener til daglig Byåsen Toppfotball sitt rekruttlag.

Ved spørsmål eller andre henvendelser, send mail til RBKskolen@rbk.no eller ta kontakt med avdelingsleder Erik Selnæs på tlf. 926 41 895.

Lerkendal
Heimdal