Avdeling Flatås i samarbeid med Flatås IL

Rosenborg Ballklub står i regi av et etter skoletid-tilbud på Flatås for 3-7. klassinger. Tilbudet går fra 13:30-16:30 på tirsdager. Tilbudet koster 145 kroner per dag, dvs. 580 kroner i måneden for én dag i uka.

Vi trener på Flatås kunstgressbane hele året. Når vi spiser og gjør lekser holder vi til på «Klubbloftet».

På Flatås har vi åpent kun på tirsdager.

Alle barn med geografisk tilhørighet til Flatås kan melde seg på avdeling Flatås. Alle tiltak i regi RBK er holdningsskapende, og vi ønsker at alle barn som deltar hos oss skal bli sett, og ha det trygt og godt.

Kontaktperson for avdeling Flatås er Simon Evjen, 928 63 513.

Ved spørsmål eller andre henvendelser, send mail til RBKskolen@rbk.no eller ta kontakt med Simon Evjen på 928 63 513.

Heimdal
Byåsen