Avdeling Lerkendal

Det er foreløpig fullt på RBK Fotball etter skoletid for høsten 2017. For å stå på venteliste/høre om det er ledig plass, kontakt rbkskolen@rbk.no.

RBK Fotball etter skoletid (FES) er et fotballtilbud for barn og unge fra 3. - 7. klasse på alle skoler i Trondheimsområdet, og består av to deler. Fotballdelen består av løkkefotball i 30-45 minutter etterfulgt av en organisert RBK-treningsøkt på 60-75 minutter. Før dette spiser vi og tilbyr leksehjelp. Gjennom vårt samarbeid med Norgestaxi kan barn fra alle skoler i Trondheimsområdet delta. RBK Fotball etter skoletid koster 145,- per dag (+ 70/100,- for taxi, avh. av avstand, egen avtale over 10 km ). Vi holder åpent fra 13:30-16:30 (mat+leksehjelp 13:30-15:00, fotball 14:30-16:30) og følger skoleruta med åpent mandag-fredag. Man velger selv hvilke og hvor mange dager man deltar på i uka. Man kan melde på og av fortløpende gjennom hele året, og vi følger skoleruta.

RBK Fotball etter skoletid holder til på Lerkendal, hvor vi spiser, gjør lekser og har sosialt samvær på SpareBank1-VIPen, og trener på SalMar Banen-kunstgress, som er grønn hele året! Vårt tilhold på Lerkendal gir en herlig tilknytning til klubben, og jevnlig treffer deltakerne klubbens spillere, trenere, og trener samtidig med RBKs rekruttlag. Vi har med deltakere fra Leinstrand "i sør" til Malvik "i nord", dette får vi til gjennom å sette opp taxi-transport fra skoler rundt om i hele Trondheim.

Det sportslige innholdet er svært viktig for oss, og vi har stort fokus differensiering og treningsøkter som lærer barna ferdigheter for å spille fotball som Rosenborg gjennom artige og spillsentrerte øvelser. Våre faste trenere er godt kvalifisert, de kan lese mer om dem her. Treningsplanen settes opp i samråd med Vegard Skorstad, som er trener for RBK sitt G16-lag og sportslig leder i RBK-skolen, og Trond Henriksen, faglig leder i SalMar Akademiet.

Det er ingen krav til ferdighetsnivå for å delta på RBK Fotball etter skoletid, men vi gjør oppmerksom på at dette er et fotballtilbud, noe som forutsetter at deltakerne er motiverte for å trene og spille fotball, gjennom å vise innsats og gjøre sitt beste på treningene. Vi stiller krav til interesse og innsats på øktene, dette for å gjøre det så trivelig og utviklende som mulig for alle, både spillere og trenere.

Rosenborg Fotball etter skoletid arrangeres daglig på Lerkendal og forretningspartner TrønderEnergi Marked AS gir sine kunder avslag i påmeldingsavgiften via sitt fordelsprogram. Som kunde til TrønderEnergi Marked AS får du 20 % rabatt på aktivitetsavgiften. Transport rabatteres ikke. Hvis du allerede er kunde meld inn til rbkskolen@rbk.no, så ordner vi resten. Hvis du ikke er kunde og ønsker rabatt gå inn og bestill en fordelaktig strømavtale her: https://tronderenergi.no/strom/stromavtaler/dagens-innkjopspris

Fakturering skjer mot slutten av hver måned. Det faktureres for oppmøte og taxi uavhengig av oppmøte. Oppsigelsestiden er 2 uker. Oppsigelse skjer til rbkskolen@rbk.no.

Vår hovedmålsetning er at alle deltakerne skal trives, ha det gøy og utvikle seg som fotballspillere og mennesker.

Alle spørsmål kan rettes til rbkskolen@rbk.no.