Avdeling Heimdal i samarbeid med Heimdal IF

Rosenborg Ballklub står i regi av et etter skoletid-tilbud på Heimdal for 3-7. klassinger. Tilbudet går fra 13:30-16:30 fra mandag til torsdag, og man velger selv hvor mange dager man ønsker å være med. Tilbudet koster 145 kroner per dag, dvs. 580 kroner i måneden for én dag i uka. Ønskes transport (taxi) kommer dette i tillegg. Man kan melde seg på og av hele året.

På Heimdal har vi åpent mandager, tirsdager, onsdager og torsdager.

På sommeren trener vi på Heimdal kunstgress, mens vi i vintermåneden trener i den flotte Heimdalshallen.

Det er RBK som står som arrangør i samarbeid med Heimdal, og alle barn fra områdene Heimdal, Kattem, Leinstrand og Sandmoen kan melde seg på. Alle tiltak i regi RBK er holdningsskapende, og vi ønsker at alle barn som deltar hos oss skal bli sett, og ha det trygt og godt.

Vår avdelingsleder på Heimdal er Simon Evjen, som har gjennomført UEFA B-lisens, samt at han holder UEFA C-lisenskurs og har bred trenererfaring fra både barn, -ungdoms og voksenfotball.

Vi kommer også til å sette opp transport fra Åsheim og Stabbursmoen til Heimdal, for de som ønsker det.

Ved spørsmål eller andre henvendelser, send mail til RBKskolen@rbk.no eller ta kontakt med avdelingsleder Simon Evjen på 928 63 513

Lerkendal
Lade