Avdeling Lade i samarbeid med Trygg/Lade

Rosenborg Ballklub står i regi av et etter skoletid-tilbud på Lade for 3-7. klassinger. Tilbudet går fra 13:30-16:30, og man velger selv hvor mange dager man ønsker å være med. Tilbudet koster 145 kroner per dag, dvs. 580 kroner i måneden for én dag i uka. Ønskes transport (taxi) kommer dette i tillegg. Man kan melde seg på og av hele året.

Vi trener på Ringvebanen i september, oktober, mars, april og mai. I november, februar og mars trener vi inne i Autronicahallen. I desember og januar holder tilbudet stengt. Når vi spiser og gjør lekser holder vi til på klubbhuset til Trygg/Lade på Ringvebanen.

På Lade har vi åpent tirsdager og fredager.

Alle barn med tilhørighet til Lade kan melde seg på avdeling Lade. Alle tiltak i regi RBK er holdningsskapende, og vi ønsker at alle barn som deltar hos oss skal bli sett, og ha det trygt og godt.

Avdelingsleder på Lade er Marcelo Cortez, som mange kjenner igjen som leder for RBK Pluss, og som står bak oppstarten av over hundre fotballskoler i Brasil.

Ved spørsmål eller andre henvendelser, send mail til RBKskolen@rbk.no eller ta kontakt med avdelingsleder Marcelo Cortez på 473 82 617.

Lerkendal
Heimdal