Vi har noen ledige plasser på RBK Fotball etter skoletid!

Meld på i skjemaet nederst på siden.

RBK Fotball etter skoletid (RBK FES) holder til på Lerkendal, hvor vi spiser, gjør lekser og har sosialt samvær på VIP Ivers på Sparebank 1-tribunen, og trener fotball på SalMar Banen kunstgress, som er grønn hele året! Vårt tilhold på Lerkendal gir en sterk tilknytning til klubben, og jevnlig treffer deltakerne klubbens spillere og trenere. Vi har med deltakere fra Orkdal i sør til Skatval i nord, fra Klæbu i øst og Åfjord i vest.

RBK FES er et fotballtilbud for barn og unge fra 3. - 7. klasse på alle skoler i Trondheimsområdet, og består av to deler. Fotballdelen består av løkkefotball i 30-45 minutter etterfulgt av en organisert RBK-treningsøkt på 60-75 minutter. Før dette spiser vi og tilbyr leksehjelp. Gjennom vårt samarbeid med Norgestaxi kan barn fra alle skoler i Trondheimsområdet delta. RBK Fotball etter skoletid koster 145,- per dag (+ 70/100,- for taxi, avh. av avstand, egen avtale over 10 km).

Vi holder åpent fra 13:30-16:30 (mat+leksehjelp+frileik 13:30-15:00, fotball 14:30-16:30) og følger skoleruta med åpent mandag-fredag, med unntak av uka før/etter sommer- og juleferie. Man velger selv hvilke og hvor mange dager man deltar på i uka. Man kan melde på og av fortløpende gjennom hele året.

Det sportslige innholdet er svært viktig for oss, og vi har stort fokus differensiering og treningsøkter som lærer barna ferdigheter for å spille fotball som RBK gjennom artige og spillsentrerte øvelser. Våre faste trenere er godt kvalifisert, de kan lese mer om dem her.

Det er ingen krav til ferdighetsnivå for å delta på RBK Fotball etter skoletid, men vi gjør oppmerksom på at dette er et fotballtilbud, noe som forutsetter at deltakerne er motiverte for å trene og spille fotball, gjennom å vise innsats og gjøre sitt beste på treningene. Vi stiller krav til interesse og innsats på øktene, dette for å gjøre det så trivelig og utviklende som mulig for alle, både spillere og trenere.

Fakturering skjer mot slutten av hver måned. Det faktureres for oppmøte og taxi uavhengig av oppmøte. Oppsigelsestiden er 2 uker. Oppsigelse skjer til rbkskolen@rbk.no.

Vår hovedmålsetning er at alle deltakerne skal trives, ha det gøy og utvikle seg som fotballspillere og mennesker.

Alle spørsmål kan rettes til rbkskolen@rbk.no.